خبرگزاری مهر - گروه استانها - مهدی عبدی: مردم شهرستان دیر روز دوشنبه میزبان خانواده شهید رستم علی بابایی شهرکی بودند که هفته گذشته بعد از ۳۳ سال به وسیله آزمایش DNA پیکر مطهر شهیدشان شناسایی شد.
اگرچه زمان استقبال از خانواده شهید ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه اعلام شده بود، اما جمع زیادی از مردمی که عشق شهدا در دلشان موج میزد زودتر خود را به دوراهی بردخون رسانده بودند تا در استقبال از خانواده معظم شهید پیشتاز باشند.
با رسیدن کاروانی که خانواده شهید را همراهی میکردند، مردم به سمت مینی بوسی که مادر شهید در آن بود، آمدند تا رسم مهمان نوازی را به جا آورند؛ دسته گلی به پاس سالها چشم انتظاری و ایثارگری تقدیم این مادر صبور شد؛ مسئولین هم یکی یکی به مادر شهید ادای احترام کردند و ورودش به شهرستان دیر را خیرمقدم گفتند.
پس از خوشامدگویی به خانواده شهید، خودروها به سمت شهر بردخون حرکت کردند؛ مردم روستاهایی که در مسیر حرکت قرار داشتند با حضور در ورودی روستای خود ایستگاههای صلواتی راه انداخته بودند.
در این بین نوجوانان و جوانانی هم بودند که با نظم خاصی در کنار جاده ایستاده و تصاویر شهدا را در دست گرفتهاند تا به نوعی ولایتمداری و عشق و ارادت خود را به هزاران شهید ایران اسلامی نشان دهند و بگویند که راه و یاد شهدا زنده است و تداوم دارد.
جمع زیادی از مردم در کنار گلزار شهدای گمنام بردخون چشم به راه رسیدن خانواده شهید هستند؛ اینجا هم ایستگاههای صلواتی و پخش مداحی حال و هوا را معنوی کرده است.
بوی دود و اسپند در فضا پیچیده، گروه انتظامات متشکل از دختران نوجوان آماده ادای احترام به خانواده شهید بویژه مادر او هستند.
با ورود کاروان حامل خانواده معظم شهید همه منتظر هستند تا لحظه وصال مادر و فرزند را ببیند.
شهید در «بردخون» میماند
مادر شهید علی بابایی در حالی که بر روی ویلچر نشسته با کمک همراهان وارد مزار مطهر شهدا میشود، لنز دوربینهای عکاسان و خبرنگاران به سمت او می چرخد.
عشق مادر و فرزندی آن هم بعد از ۳۳ سال را نمیتوان بیان کرد فقط باید به تماشا نشست تا قطرات اشک از گونههایت سرازیر شود.
مادر شهید علی بابایی گفت: قبل از اینکه به منطقه بردخون بیایم تصمیم بر انتقال پیکر فرزندم به شهرکرد را داشتم ولی الان که استقبال با شکوه مردم بردخون را دیدم از تصمیمم منصرف شدم و شهید برای همیشه در شهر بردخون ماندگار خواهد شد.
شناسایی هویت دو شهید
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان بوشهر نیز گفت: در این استان ۱۶۲ شهید گمنام آرمیدهاند که تاکنون دو شهید در بردخون و دانشگاه خلیج فارس شناسایی شدهاند.
سرهنگ پاسدار علیرضا غریبی افزود: در ۵۶ نقطه استان بوشهر شهید گمنام دفن شده است که در ایام فاطمیه برای شیرینو و دو نقطه دیگر سه شهید گمنام درخواست دادهایم.
نظر شما